baiden-vyznav-shcho-oblazhavsia-pid-chas-debativ-politico

Байден визнав, що "облажався" під час дебатів - Politico

 • 53380 переглядiв

Президент США Джо Байден визнав, що "зоблажався" і "зробив помилку" під час президентських дебатів минулого тижня. Про це пише Politico, передає УНН.

"У мене була погана ніч. У мене не було хороших дебатів. Це 90 хвилин на сцені. Подивіться, що я зробив за 3,5 роки", - сказав Байден Ерлу Інгрему на радіостанції WAUK.

Видання зауважує, що президент США дав заздалегідь записане інтерв'ю двом радіостанціям — WAUK і WURD, єдиній розмовній радіостанції в Пенсільванії, що належить і керується афроамериканцями, — намагаючись заспокоїти нерви демократів

У останні дні він окреслив насичену програму: запросив понад 20 губернаторів-демократів, зателефонував до лідерів Конгресу, дав інтерв'ю Джорджу Стефанопулосу з ABC News і відвідав штати Вісконсин та Пенсильванію, де ще не визначилися з вибором. Проте, демократи продовжують закликати його ухвалити рішення щодо майбутнього його кампанії, деякі навіть вимагають його відставки.

На зустрічі з губернаторами у середу ввечері Байден повідомив, що пройшов медичний огляд і почувається добре, за інформацією POLITICO. Тим не менш, губернатори Нью-Мексико Мішель Лужан Грішем та штату Мен Джанет Міллз висловили занепокоєння щодо його шансів на перемогу в їхніх переважно "блакитних" штатах, повідомили особи, які знають подробиці обговорення.

У своїх інтерв'ю на каналах WAUK та WURD, які вийшли в ефір у четвер вранці, Байден обговорював свій послужний список, Дональда Трампа і питання, що стосуються чорношкірих американців — виборчого блоку, який він намагався утримати на своєму боці. Інгрем зазначив, що спочатку планував говорити з Байденом менше 10 хвилин, але розмова тривала майже удвічі довше. На каналі WURD він спілкувався з ведучою Андреа Лоуфіл-Сандерс майже 15 хвилин.

Коли Лоуфіл-Сандерс запитала Байдена, чи повинні американці хвилюватися після його виступу на дебатах, Байден відповів просто: "Ні".

"У мене були погані дебати, - сказав президент, сміючись. Але 90 хвилин на сцені не стирають того, що я робив протягом трьох з половиною років", - додав Байден.

Нагадаємо

В останніх бесідах із помічниками, членами сім'ї та союзниками поза межами Білого дому президент США Джо Байден вагався між прийняттям і непокорою в умовах різкої зміни його політичного становища у власній партії, після невдалого виступу на дебатах. Його сім'я наполягає на змінах у кампанії.

Ірина Колеснік

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Байден визнав, що "облажався" під час дебатів - Politico

     • 53380 переглядiв