ukenru
azerbaydzhan-peredav-virmeniyi-15-polonenikh-v-obmin-na-mapi-minnikh-poliv

Азербайджан передав Вірменії 15 полонених в обмін на мапи мінних полів

 • 22323 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Азербайджан передав Вірменії 15 полонених вірменів в обмін на мапи мінних полів в Агдамському районі. Про це йдеться в оприлюдненій у суботу, 12 червня, заяві МЗС Азербайджану, і підтвердив в.о. голови уряду Вірменії Нікол Пашинян, передає УНН.

Цитата:

"Згідно з досягнутою домовленістю, 12 червня в обмін на надання Азербайджану карт 97 000 протитанкових і протипіхотних мін в Агдамському районі 15 затриманих вірмен були передані Вірменії на азербайджано-грузинському кордоні за участю представників Грузії", - йдеться в повідомленні.

Деталі

В.о. прем'єр-міністра Вірменії Нікол Пашинян підтвердив повернення 15 людей, опублікувавши на своїй сторінці в Facebook фотографію, на якій вони їдуть в автобусі.

"15 наших братів повертаються", - написав Пашинян на своїй сторінці в Facebook.

Доповнення

Ситуація між Вірменією та Азербайджаною, на кордоні, загострилася 12 травня.

У кінці травня міноборони Азербайджану заявило про затримання шістьох вірменських військових при спробі перейти кордон. Оборонне відомство Вірменії своєю чергою заявило, що шестеро військових були полонені, коли "проводили інженерні роботи на території, що охороняється військовою частини вірменських ВС на прикордонній ділянці Гехаркунікскій області" на кордоні з Азербайджаном.

Українські Національні Новини

Новини Світу