ukenru
avtor-kraschogo-golu-chs-2018-vistupatime-za-fk-bavariya

Автор кращого голу ЧС-2018 виступатиме за ФК "Баварія"

 • 8183 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. На шостий день збору мюнхенської "Баварії" в Досі спортивний директор клубу Хасан Саліхаміджич висловився за гравця збірної Франції Бенжамена Павара, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу команди з Мюнхена.

За словами Саліхаміджича оборонець “Штутгарта” перейшов до стану “Баварії” і виступатиме за чинних чемпіонів країни починаючи з наступного сезону.

“Ще до чемпіонату світу ми уважно спостерігали за ним (Паваром — ред.). Ми швидко прийняли рішення про його підписання. Для „Баварії“ це дійсно дуже вдала угода. Під час чемпіонату світу він справив чудове враження і в підсумку став чемпіоном світу! Це унікальне досягнення для будь-якого футболіста. У складі збірної Франції він був твердим гравцем основи. Але як я вже сказав, ми і до чемпіонату світу знали про його здібностях”, — сказав спортивний директор.

Відзначимо, що угода між сторонами буде розрахована на п’ять років.

Додамо також, 22-річний Павар може зіграти як на позиції центрального захисника, так і правого. Під час переможного для збірної Франції чемпіонату світу в Росії Павар провів шість повних матчів з семи. Його гол у ворота збірної Аргентини (4:3) був визнаний “Кращим голом чемпіонату світу”.

Українські Національні Новини

Спорт