avtobus-stambul-odesa-zastriah-z-liudmy-v-snihovii-pasttsi-bo-proihnoruvav-zaboronu-rukhu

Автобус Стамбул-Одеса застряг з людьми в сніговій пастці, бо проігнорував заборону руху

 • 22313 переглядiв

Автобус Стамбул-Одеса з пасажирами, серед яких були діти, застряг у снігу, проігнорувавши заборону руху; рятувальники працюють над визволенням тих, хто потрапив у снігові замети в Одеській області.

Другу добу рятувальники Одещини намагаються витягти людей зі снігових пасток. Втім, в більшості випадків причиною надзвичайної ситуації на дорогах є навмисне ігнорування інструкцій з боку водіїв, передає УНН.

Один з таких випадків, сумнозвісний автобус рейсом Стамбул - Одеса перевізника "Like Bus", якій вчора їхав з людьми і дітьми застряг на ізмаїльській трасі.

Попри заборону руху трасою, водій вирішив поїхати в обʼїзд замість зупинки у населеному пункті або АЗС, в результаті чого застряг з людьми та дітьми посеред дороги. На щастя, ніхто не постраждав поки техніка не одну годину намагалася добратися до них 

- каже речниця Одеської ОВА Юлія Колтак.

І таких водіїв, які виїхали на траси Одещини після попередження про негоду - десятки, а може й сотні. За даними ДСНС, щонайменше 18 автобусів звільнено з заметів за цю добу.

Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер опублікував вчора відео, де водій мопеду намагається приборкати стихію і попри заметіль проїхати дорогою.

За його словами, людей з заметів сподіваються звільнити до кінця дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні створили штаби у дев'яти регіонах для ліквідації наслідків снігопадів

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Негода пошкодила великий прапор України у Житомирі

     • 22449 переглядiв