ataka-ukrainy-na-naftobazu-u-rostovskii-oblasti-ziavylys-suputnykovi-znimky-pozhezhi

Атака України на нафтобазу у ростовській області: з'явились супутникові знімки пожежі

 • 15438 переглядiв

Супутникові знімки показують, що пожежа на нафтобазі в Ростовській області РФ продовжує поширюватися. Вогонь охопив щонайменше 10 цистерн з паливом після атаки українських дронів.

На нафтобазі у ростовській області, яку напередодні атакували українські дрони, горить вже щонайменше 10 цистерн з паливом. Про це свідчать супутникові знімки, які оприлюднило "Радіо Свобода", передає УНН.

Деталі

Видання зазначає, що знімок нафтобази поряд із містом Пролетарськ зроблено 19 серпня, о 14:23 за місцевим часом. На фотографії видно, що вогонь продовжує поширюватися по території бази, охоплюючи нові цистерни з паливом – цистерн, що горять, на ньому вже не менше десяти.

У ростовській області пролунав ще один вибух на нафтобазі, яку напередодні атакували українські дрони19.08.24, 13:59

Нагадаємо

Нафтобаза почала горіти вранці 18 серпня — після прильоту дрона. Зі слів місцевих, вогонь дістався до резервуарів, через це місто заволокло чорним димом — люди скаржаться на те, що стало важко дихати. 

Джерела УНН повідомляли, що в ніч на 18 серпня в результаті операції української розвідки була вражена нафтобаза ростовської області рф, яка працювала на ворожий ВПК і забезпечувала діяльність російських окупаційних військ.  

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Рівному 8-річна дівчинка загинула під колесами легковика

     • 11126 переглядiв

    росія атакувала Херсон з безпілотника: поранено 34-річну жінку

     • 18942 переглядiв