armiia-rf-hotuietsia-do-novoho-nastupu-na-avdiivku-shtupun

Армія рф готується до нового наступу на Авдіївку - Штупун

 • 25021 переглядiв

Російські військові готуються до ескалації наступу на Авдіївку, проводячи навчання в тилу та збільшуючи кількість авіаударів - за останній час Україна зафіксувала 18 таких атак.

Окупаційна армія рф веде підготовку до поновлення наступальних дій на Авдіївку. В ефірі "Ми-Україна" речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун розповів про ознаки, які про це свідчать, передає УНН.

"По-перше, фіксується підготовка деяких підрозділів в тилу ворога. Також іде авіаційна підготовка - ворог збільшив кількість авіаударів. За минулу добу зафіксовано 18 таких атак, також кількість наземних атак ворога не зменшується. Зокрема, ворог після деякої перерви поновив застосування штурмовиків Су-25 та вертольотів Ка-52", - розповів він. 

На Авдіївському відтинку фронту минулої доби військові армії рф здійснювали атаки у чотирьох напрямках, зокрема в районах Новобахмутівки, Степового, Авдіївки та Сєвєрного. Противник продовжує активно здійснювати аеророзвідку - "безпілотники у нього літають майже весь час". 

Як відомо, минулої доби українські Сили оборони відбили 18 атак на Авдіївському напрямку. Особливу увагу окупанти приділяють Степовому, що на північний-захід від Авдіївки. Загарбники прагнуть взяти цей населений пункт, щоб перерізати логістику Збройним силам України. За даними 47 ОМБр, агресорові це не вдається, постачання є, хоч і ускладнене постійними обстрілами.

Ганна Оніщенко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф готується до нового наступу на Авдіївку - Штупун

     • 25021 переглядiв

    Кількість жертв виверження вулкану в Індонезії зросла до 22

     • 22719 переглядiв

    У США новий рекорд за кількістю масових стрілянин

     • 26217 переглядiв