arma-provodyt-ohliad-konfiskovanykh-aktyviv-medvedchuka-ta-kozaka

АРМА проводить огляд конфіскованих активів Медведчука та Козака

 • 33850 переглядiв

АРМА передано майно екснардепів Медведчука і Козака, включаючи потужний цегельний завод 'Керамбуд'. Проводиться огляд активів, серед яких нерухомість, корпоративні права та автотранспорт трьох підприємств у Львівській області.

Агентству з розшуку та менеджменту активів (АРМА) передано майно братів-екснардепів віктора медведчука і Тараса Козака. Наразі правоохоронці проводять огляд активів. Про це пише УНН з посиланням на АРМА.

Деталі

Ухвалами судді Личаківського районного суду міста Львова в управління Агентству з розшуку та менеджменту активів (АРМА) передано майно братів-екснардепів віктора медведчука і Тараса Козака: нерухоме майно,  корпоративні права, автотранспорт трьох підприємств у Львівській області та нежитлові приміщення у Києві.

- йдеться в заяві агентства. 

Серед переданих активів – цегельний завод "Керамбуд" - один із найпотужніших виробників цегли на Західній Україні, який мав масштабне виробництво, обладнане високотехнологічним повністю автоматизованим сучасним німецьким обладнанням, що забезпечувало надзвичайно високу якість цегли.

Завод виготовляв в місяць від 3 до 4 мільйонів штук готової продукції (цегли).

Працівники Західного міжрегіонального територіального управління АРМА провели огляд цегельного заводу. Наразі здійснюються заходи щодо підготовки активу до проведення його подальшої оцінки.

Також за дорученням голови АРМА Олени Думи наразі також триває огляд інших трьох активів - ТОВ "Капітал Плаза", ТОВ "Бетонбуд" та нежитлових приміщень в місті Києві.

АРМА інформуватиме про подальші кроки з управління цими активами, адже такі потужні заводи мають працювати на благо України. Ми забезпечимо їх ефективне управління

- підсумувала Олена Дума. 

Нагадаємо

Державне бюро розслідувань передало АРМА чергову партію майна родичів Медведчука та Козака на суму близько 400 млн грн. Арештовано підприємства, нерухомість, техніку та земельні ділянки, пов'язані з підозрюваними у державній зраді.

Володимир Омельченко

Економіка

    Популярні

    Новини по темі