arma-ogolosilo-upravitelya-areshtovanikh-aktiviv-morshinskoyi

АРМА оголосило управителя арештованих активів "Моршинської"

 • 1015071 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) оголосило переможця конкурсу з відбору управителя для арештованих активів виробників та реалізаторів мінеральних вод, зокрема "Моршинської" - ТОВ "Карпатські мінеральні води". Про це інформує УНН, посилаючись на сайт АРМА.

Цитата

"Перемогу у відборі отримало ТОВ "Карпатські мінеральні води". Компанія є національним виробником мінеральних вод і безалкогольних напоїв, зокрема виробляє природну столову воду під торговою маркою "Карпатська джерельна". Після проведення оцінки арештованих корпоративних прав з переможцем відбору буде укладено договір управління", - ідеться в повідомленні.

Деталі

В АРМА нагадали, що документи для участі в конкурсі загалом подали 10 учасників, 9 з яких надіслали свої пропозиції у визначений для цього строк та 1 компанія подала документи після закінчення дедлайну.

Агентство оголосило конкурсний відбір управителя для арештованих корпоративних прав двох іноземних компаній, які працюють у сфері виробництва та реалізації мінеральних вод, 10 лютого 2022 року. Згодом Нацагентство надало детальні роз'яснення щодо специфіки та складу активів, виставлених на конкурс, повідомили в АРМА.

Нагадаємо

У червні 2022 року суд наклав арешт на корпоративні права компанії "Моршинська", яка належить російському олігарху Михайлу Фрідману, на суму понад 53,4 млн грн.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    АРМА оголосило управителя арештованих активів "Моршинської"

     • 1015071 переглядiв

    У зоні відчуження помітили рідкісного хижого птаха

     • 1806911 переглядiв

    Єрмак: росіяни завдали ракетний удар по Сумщині, є жертва

     • 1097494 переглядiв