apelyatsiynu-skargu-upts-mp-vidkhilili

Апеляційну скаргу УПЦ МП відхилили

 • 552610 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. Північний апеляційний господарський суд відхилив апеляційну скаргу УПЦ МП, повідомляє УНН з посиланням на Мінкульт.

Цитата 

“Сьогодні, за результатами розгляду апеляційної скарги Північним апеляційним господарським судом апеляційну скаргу УПЦ МП залишено без задоволення, а ухвала Господарського суду міста Києва від 24.04.2023 про забезпечення позову у справі №910/5094/23 залишено без змін”, - йдеться у повідомленні.

Раніше 

24 квітня 2023 року Господарський суд міста Києва задовольнив заяву Національного заповідника "Києво-Печерська лавра", в якій той просив заборонити УПЦ МП перешкоджати роботі комісії Міністерства культури та інформаційної політики на території Києво-Печерської лаври до закінчення судового розгляду позову про усунення перешкод у користуванні майном Заповідника. 

Не погоджуючись з таким рішенням суду УПЦ МП подано апеляційну скаргу, в якій просив скасувати згадане рішення Господарського суду міста Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд призначив засідання щодо позову УПЦ МП про "визнання недійсним" розірвання договору Києво-Печерською Лавраю - адвокат

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Апеляційну скаргу УПЦ МП відхилили

     • 552610 переглядiв

    Молодіжне Євро-2023: Україна програла Іспанії

     • 1032507 переглядiв

    “Бавовна” у Макіївці: палає п'ять цистерн з паливом

     • 1440270 переглядiв

    6 липня: Всесвітній день кардіолога, День поцілунку

     • 1040399 переглядiв