ukenru
antonov-vikonuye-importozamischennya-komplektuyuchikh-ruslan

"Антонов" виконує імпортозаміщення комплектуючих "Руслан"

 • 17622 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН.  "Антонов" виконує програму імпортозаміщення комплектуючих літаків типу Ан-124-100 "Руслан" на запчастини Aviall Sevices, що є підрозділом Boeing. Про це УНН повідомили у прес-службі підприємства.

"ДП "Антонов" виконує програму імпортозаміщення комплектуючих літаків типу Ан-124-100 "Руслан" в рамках модернізації флоту авіакомпанії "Авіалінії Антонова" з метою забезпечення відповідності цих літаків сучасним міжнародним нормам та вимогам, що необхідно для продовження експлуатації "Русланів" на світовому ринку авіаперевезень надважких та нестандартних вантажів", - повідомили у прес-службі.

Довідка УНН: 17 липня 2018 року на авіасалоні Фарнборо-2018 ДП "Антонов" та Aviall Sevices, Inc., підрозділ компанії Boeing, підписали Договір про загальні умови (General Terms Agreement) щодо взаємодії у виробництві модернізованих літаків Ан-148, Ан-158, Ан-178, сімейство яких матиме позначення Ан-1х8.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: National Interest порівняв український Ан-140 з російським Іл-112В

В рамках цієї кооперації Aviall Sevices, Inc. забезпечить закупівлю та постачання на ДП "Антонов" широкої номенклатури комплектуючих виробів для серійного виробництва зазначених літаків та забезпечення їх післяпродажної підтримки у майбутньому.

Як повідомляв УНН, український літак-гігант "Мрія" поставив 240 авіарекордів

Українські Національні Новини

Політика