anhliia-vyishla-do-finalu-yevro-2024-pislia-peremohy-nad-niderlandamy-z-rakhunkom-21

Англія вийшла до фіналу Євро-2024 після перемоги над Нідерландами з рахунком 2:1

 • 17626 переглядiв

Збірна Англії з футболу перемогла Нідерланди з рахунком 2:1 у півфіналі чемпіонату Європи 2024 року, забезпечивши собі місце у фіналі турніру.

У напруженому півфінальному протистоянні чемпіонату Європи-2024 збірна Англії з футболу здобула перемогу над Нідерландами з рахунком 2:1, відтак забезпечила собі місце у фіналі турніру. Про це повідомляє England в X , передає УНН.

Деталі

Збірна Англії з футболу виборола право вийти до фіналу чемпіонату Європи-2024, перемігши у півфінальному поєдинку Нідерланди з рахунком 2:1.

Ми це зробили! 
"Три Леви" вдруге поспіль вийшли у фінал ЄВРО… і в нашій історії

- England.

Початок матчу вдало розпочався для збірної Нідерландів, коли Хаві Сімонс на 7-й хвилині відкрив рахунок у зустрічі вражаючим ударом. Однак відповідь "Трьох левів" (збірна Англії) не забарилася: на 18-й хвилині Гаррі Кейн заробив пенальті і сам його реалізував.

Нідерланди потрапили в незручну ситуацію в середині першого тайму, коли їх основний форвард Депай зазнав травми. Після перерви обидві команди продемонстрували хорошу гру, але перевага належала англійцям. Хоча гол Сака був скасований через офсайд, "Три леви" все ж зуміли забити переможний м'яч ще в основний час.

Замін  введені під час гри для Англії виявилися досконалими: Палмер віддав асист на Воткінса, а той точним ударом приніс своїй команді путівку до фіналу з рахунком 2:1.

Іспанія перемогла Францію з рахунком 2:1 і вийшла до фіналу Євро-202410.07.24, 00:24

Юлія Котвицька

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    94 вибухи на Сумщині: росіяни 27 разів обстріляли область

     • 23821 переглядiв