amerikanskiy-aktor-kevin-speysi-povertayetsya-do-britanskogo-sudu-dlya-rozglyadu-spravi-pro-seksualni-zlochini

Американський актор Кевін Спейсі повертається до британського суду для розгляду справи про сексуальні злочини

 • 1079323 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. Оскароносний американський актор Кевін Спейсі повернувся до зали суду в Лондоні в середу, щоб постати перед судом за десяток сексуальних злочинів, які нібито сталися більш як десять років тому. Повідомляє Yahoo!News, передає УНН.

Деталі  

63-річну зірку "Красуні по-американськи" та драматичного серіалу "Картковий будиночок" чекає чотиритижневий суд у Коронному суді Southwark на півдні Лондона. 

Обвинувачення почне викладати свою справу проти нього в п'ятницю, коли будуть вирішені попередні правові аргументи та обрано журі. 

Нові пункти звинувачення, імовірно вчинені між 2001 і 2004 роками, включають три злочини непристойного нападу, три сексуальних насильства та одне спонукання людини до сексуальних дій без згоди. 

Нагадаємо 

Спейсі перебуває під безумовною заставою з моменту першої появи перед судом у Британії минулого року. Зоряна кар'єра актора була зупинена великою кількістю звинувачень у сексуальних злочинах, хоча він не був засуджений за жодні злочини. 

Минулого року він з'явився в лондонському суді Олд-Бейлі, щоб не визнати себе винним у п'яти злочинах проти трьох чоловіків, включаючи чотири пункти звинувачення в сексуальному насильстві та одне в тому, що спонукали особу до сексуальних дій без згоди. 

Вони нібито відбулися у 2005 і 2008 роках в Лондоні, а у 2013 році в графстві Глостершир на заході Англії. 

У листопаді прокуратура оголосила про семи додаткових звинувачень, пов’язаних з іншою людиною, довівши загальну кількість пунктів, які висуваються Спейсі у Великій Британії, до 12.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Чоловіка, схожого на пригожина, бачили в пітєрє - росЗМІ

     • 1334513 переглядiв