ukenru
amerikanets-led-ne-vtrativ-vigrashniy-bilet-na-pivmilyona-dolariv

Американець ледь не втратив виграшний білет на півмільйона доларів

 • 11826 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Житель американського штату Північна Кароліна виграв 489,2 тис. дол. у лотерею, передає УНН з посиланням на UPI.

Ім'я переможця - Джон Хепберн. Він колекціонує лотерейні білети.

"Я часто купую лотерейні білети, і залишаю їх в одному і тому ж місці - у дверях свого авто. Часом не перевіряю їх кілька днів. Так, як білети зберігаються в дверному відсіку, бувало, що вітер видував кілька папірців і ніс геть, коли я сідав, або залишав свій автомобіль. І ось, це знову сталося. Відкривши двері в черговий раз, вітер забрав кілька білетів, які я раніше там залишав, тому я вирішив перевірити, ті, що залишилися, і один з них виявився виграшним!" - розповів американець.

Переможець планує погасити іпотеку за рахунок виграшу і купити щось своїм онукам.

Нагадаємо, лотерея - хороший спосіб поліпшити своє фінансове становище, впевнені дослідники. Їх теорію підтверджують і самі гравці, включаючи українців. Як показує практика, більшу частину грошей новоспечені лотерейні мільйонери і мультимільйонери України витрачають на покупку житла, авто або подорожі.

Багато з них інвестують в майбутнє дітей або онуків. Наприклад, киянин Валерій Садовенко разом з дружиною вирішили витратити виграний в лотерею "Лото-Забава" 1 млн грн на ремонт в квартирі у себе і у дочки, а також відкласти гроші внучці на майбутнє.

Українські Національні Новини

Новини Світу