ukenru
amazon-microsoft-ta-google-zaboroniat-vykorystannia-khmarnykh-servisiv-u-rf-z-20-bereznia

Amazon, Microsoft та Google заборонять використання хмарних сервісів у рф з 20 березня

 • 115400 переглядiв

Найбільші хмарні провайдери Amazon, Microsoft і Google припинять доступ до своїх хмарних сервісів для російських користувачів з 20 березня 2024 року у зв'язку з санкціями ЄС проти рф.

Компанії Amazon, Microsoft та Google закриють доступ до своїх хмарних сервісів для користувачів рф з 20 березня 2024 року. Про це повідомляє Softline, передає УНН.

Деталі

Компанії Amazon, Microsoft та Google оголосили про припинення доступу до своїх хмарних сервісів для користувачів, що знаходяться на території рф.

Це рішення прийнято в контексті 12-го пакету санкцій Європейського союзу, який набрав чинності з 19 грудня 2023 року.

За інформацією, зазначений пакет санкцій обмежує постачання програмного забезпечення для бізнес-аналітики (BI), систем управління взаємовідносинами з клієнтами (CRM) та інших продуктів до рф.

Відтак, росіяни не зможуть користуватися цими хмарними сервісами чи отримувати доступ до даних у них починаючи з 20 березня 2024 року.

У світлі цих подій, Softline, рекомендує у найкоротший термін виконати резервне копіювання даних, пов'язаних з усіма хмарними продуктами Microsoft, Amazon та Google, щоб уникнути повної або часткової втрати інформації.

Нагадаємо

У лютому 2024 року ЄС ухвалив новий, 13-й пакет, санкцій проти рф.

Microsoft продовжить держустановам України безоплатний доступ до хмарних сервісів до кінця 2024 року29.11.23, 15:41 • [views_0]

Юлія Котвицька

Економіка