amazon-bude-vimagati-spivrobitnikiv-perebuvati-v-ofisi-ne-menshe-trokh-dniv-na-tizhden

Amazon буде вимагати від співробітників перебувати в офісі не менше трьох днів на тиждень

 • 548788 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Компанія Amazon вимагатиме, щоб її співробітники перебували в офісі не менше трьох днів на тиждень, передає УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

З першого травня 2023 року компанія Amazon вимагатиме, щоб її співробітники були в офісі не менше трьох разів на тиждень.

Раніше через пандемію COVID-19 у багатьох компаніях співробітники працювали віддалено з додому. Попри те, що обмеження по всьому світу ослабли, більшість співробітників, як і раніше, працює віддалено або в гібридному середовищі.

Виконавчий директор Енді Джассі повідомив, що рішення про перебування співробітників в офісі на протязі трьох днів було ухвалено на початку цього тижня. Цей крок повинен полегшити навчання та співпрацю.

У компанії додали, що будуть деякі винятки з правил для роботи в офісі. Наприклад, служби підтримки клієнтів та менеджери з продажу матимуть змогу працювати віддалено.

Доповнення

У жовтні 2021 року Amazon заявила, що дозволить окремим командам вирішувати, скільки днів корпоративні співробітники у тиждень працюватимуть поза офісом.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У рф зникла учасниця Pussy Riot Ріта Флорес

     • 584063 переглядiв

    Пентагон: перша група українців пройшла навчання у Німеччині

     • 523244 переглядiв

    В Болгарії знайшли вантажівку з тілами 18 мігрантів

     • 513860 переглядiв