aktor-z-oskaronosnoho-filmu-parazyty-znaidenyi-mertvym

Актор з оскароносного фільму "Паразити" знайдений мертвим

 • 24962 переглядiв

Актор "Паразитів" Лі Сон Гюн був знайдений мертвим у машині, його підозрюють у самогубстві на тлі розслідування справи про наркотики.

Південнокорейський актор Лі Сон-гюн, який зіграв головну роль в оскароносній картині "Паразити", був знайдений мертвим у машині, пише УНН з посиланням на euronews.

Деталі

Лі Сон-гюн, найвідоміший за роллю у фільмі "Паразити", який отримав 4 "Оскари", був знайдений мертвим у середу в одному з парків Сеула. Його тіло знаходилося в машині. 

За інформацією агентства Yonhap, усе вказує на самогубство. Як передає Reuters, менеджер зірки заявив поліції, що Лі пішов із дому, залишивши передсмертну записку. 

48-річний актор перебував під слідством у зв'язку з обвинуваченням у незаконному вживанні марихуани та інших наркотиків. За повідомленнями, він тричі піддавався допитам, один з яких тривав 19 годин. Лі відсторонили від участі в телевізійних і комерційних проектах. 

Порушення жорстких законів Південної Кореї про наркотики може коштувати шести місяців тюремного ув'язнення, для "рецидивістів і дилерів" передбачено покарання до 14 років позбавлення волі.

Доповнення

Похмурий комедійний трилер режисера Пон Джун-хо "Паразити" взяв "Оскара" 2020 року в чотирьох категоріях: найкращий фільм, найкращий режисер, найкращий оригінальний сценарій та найкращий фільм іноземною мовою.

"Паразити" - перша неангломовна картина, яка отримала "Оскар" за найкращий фільм.

Юлія Шрамко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Данілов: 20% флоту росії вже немає

     • 24336 переглядiв