ukenru
advokat-obgovoriv-z-viyskovopolonenim-moryakom-sesiyu-parye

Адвокат обговорив із військовополоненим моряком сесію ПАРЄ

 • 8199 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. Адвокат Микола Полозов обговорив з одиним з військовополонених моряків, Денисом Гриценком, минулу сесію Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ). Про це в Facebook повідомив адвокат Микола Полозов, передає УНН.

Так, сьогодні захисник разом зі своїм колегою Володимиром Музюкіним відвідали військовополоненого українського моряка Дениса Гриценка у московському СІЗО "Лефортово".

За словами адвоката, Денис почувається добре. Багато читає, займається спортом.

"Я передав Денису слова підтримки від усіх, кому небайдужа доля військовополонених українських моряків. Також ми обговорили з Денисом минулу сесію ПАРЄ і нову резолюцію, в якій знову міститься заклик до влади Російської Федерації звільнити українських військових моряків.

Денис прекрасно розуміє всі складнощі великої політики, проте він переконаний, що тільки спільними зусиллями можна досягти позитивного результату", - написав адвокат.

Він додав, що військовополонений вдячний "всім, кому небайдужа доля військовополонених моряків, хто бореться за їх звільнення".

"Як і інші моряки, Денис Гриценко сподівається на якнайшвидше повернення додому. Він вірить, що його народ, його країна і вся світова спільнота роблять все можливе для цього. Просив передати привіти всім, кого знає і подякувати кожному за підтримку", - зазначив Полозов.

Він також повідомив, що Гриценко зберігає позитивний настрій і віру в краще.

Як повідомляв УНН, у Страсбурзі з 24 по 28 червня пройшла річна сесії ПАРЄ.

У ніч на 25 червня ПАРЄ підтримала резолюцію, яка змінює правила асамблеї і ускладнює процедуру застосування санкцій, зокрема стосовно Росії. За таке рішення проголосували 118 членів ПАРЄ, проти були 62, утрималися 10.

У відповідь українська делегація заявила, що залишає Асамблею.

Російська делегація не бере участі в сесіях асамблеї з січня 2015 року після застосування серйозного обмеження повноважень її делегації.

Українські Національні Новини

Політика