41-robitnyka-vriatuvaly-z-obvalenoho-tuneliu-v-indii-pislia-17-dennoi-operatsii

41 робітника врятували з обваленого тунелю в Індії після 17-денної операції

 • 24085 переглядiв

41 робітника, які 17 днів перебували в заваленому тунелі в Уттаракханді, Індія, було врятовано; прем'єр-міністр Моді похвалив цю операцію як прояв людяності та командної роботи

На півночі Індії вдалося врятувати 41 робітника, які опинилися під уламками дорожнього тунелю в штаті Уттаракханд у Гімалаях. Рятувальна операція тривала 17 днів, повідомляє The Guardian, пише УНН.

Деталі

Повідомляється, що 41 робітника витягли через евакуаційну трубу у вівторок ввечері після того, як остання ділянка щебеню була вручну пробурена командою спеціалістів.

Першого робітника вивели ввечері, близько 20 години за місцевим часом, у вівторок. Біля входу у тунель чергували карети швидкої допомоги та гелікоптери, щоб доставити робітників до лікарні, розташованої неподалік.

Прем'єр-міністр країни Нарендра Моді назвав операцію "дивовижним прикладом людяності та командної роботи".

Успіх рятувальної операції наших братів-робітників в Уттаркаші викликав у всіх емоції. Я хочу сказати тим, хто опинився в тунелі, що ваша мужність і терпіння надихають усіх

- написав Моді в соцмережі X.

Нагадаємо

12 листопада на півночі Індії частина тунелю, що будується, обрушилася після зсуву ґрунту. Зусилля з порятунку 40 робітників, які опинилися всередині тунелю були розширені і включали буріння з вершини гори.

Лілія Подоляк

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф тричі за ніч обстріляла Сумську область

     • 37165 переглядiв

    За нардепа Лабазюка внесли заставу в 40 млн грн

     • 27897 переглядiв