30-tysiach-ukraintsiv-zmozhut-bezplatno-opanuvaty-novu-profesiiu-onlain-pro-shcho-ydetsia

30 тисяч українців зможуть безплатно опанувати нову професію онлайн: про що йдеться

 • 17639 переглядiв

Освітній проєкт ReSkill UA надасть можливість 30 тисячам українців пройти безплатне онлайн-навчання за 11 напрямами. Учасники отримають міжнародний сертифікат Coursera та допомогу у працевлаштуванні.

30 тис. українців зможуть пройти навчання та опанувати нову професію у межах освітнього проєкту ReSkill UA, повідомили у Мінекономіки у вівторок, пише УНН.

Деталі

"30 000 українців зможуть пройти навчання та опанувати нові професії завдяки освітньому проєкту ReSkill UA", - ідеться у повідомленні.

Навчання, як вказано, проводиться безплатно онлайн за 11 освітніми напрямами для опанування актуальних для ринку праці професій.

Протягом навчання кожен учасник зможе скористатися менторською підтримкою від Happy Monday. Заплановані такі ініціативи, як кар’єрні консультації, вебінари тощо.

Після завершення курсів учасники: отримають міжнародний сертифікат від Coursera; зможуть скористатися можливостями працевлаштування, які передбачені програмою (ярмарки вакансій, онлайн та офлайн-стажування тощо).

Дедлайну на подачу заявок немає.

Подати заявку можна за посиланням.

Довідково

Проєкт реалізовують Happy Monday разом з міжнародною платформою Coursera за підтримки програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України" та сприяння Мінекономіки.

Популярні

Новини по темі

Бронювання перевізників спростили: основні зміни

 • 17419 переглядiв