30-obstriliv-zaznala-donechchyna-z-boku-zs-rf-za-dobu

30 обстрілів зазнала Донеччина з боку зс рф за добу

 • 30073 переглядiв

За добу росіяни 30 разів обстріляли населені пункти Донецької області. Внаслідок атак станом на ранок загинула 1 людина, 4 поранені, пошкоджено 36 об'єктів інфраструктури та житлових будинків у різних районах.

Російські війська за добу  30 разів обстріляли населені пункти Донецької області. Внаслідок ворожих атак є загиблий у Торецьку, пошкоджено 36 об'єктів інфраструктури та житлових будинків у Покровському, Краматорському та Бахмутському районах. Пише УНН із посиланням на пресслужбу голови Донецької ОВА Вадима Філашкіна.

За даними голови ОВА, оперативна ситуація по області станом на ранок 22 липня така: 

  • Покровський район. У Кураховому пошкоджено 2 багатоповерхівки, по 1 приватному будинку пошкоджено у Гірнику, Сонцівці і Курахівці.
  • Краматорський район. У Лимані пошкоджено адмінбудівлю, у Ямполі — 2 будинки. У Малинівці Миколаївської громади пошкоджено інфраструктурний об'єкт. У Костянтинівці поранено людину, пошкоджено 12 приватних будинків, багатоповерхівку, 2 крамниці, 3 інфраструктурні об'єкти. В Іллінівській громаді пошкоджені 2 об'єкти: у Клебан-Бику та Берестку.  
  • Бахмутський район. Численних обстрілів зазнала Торецька громада: у Торецьку загинула людина, пошкоджено 2 будинки і адмінбудівлю; у Північному поранено 2 людини, пошкоджено будинок; у Неліпівці поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені 8 приватних будинків, 3 багатоповерхівки і 4 господарчі споруди. У Соледарській громаді зруйновано сільськогосподарську будівлю.  

Всього за добу росіяни 30 разів обстріляли населені пункти Донеччини.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    30 обстрілів зазнала Донеччина з боку зс рф за добу

     • 30073 переглядiв

    Повітряні сили попередили Одещину про ворожу ракету

     • 26595 переглядiв

    Курс валют на 22 липня: долар незначно виріс у ціні

     • 13579 переглядiв