2-sichnia-kotiachyi-novyi-rik-den-introverta

2 січня: Котячий Новий рік, День інтроверта

 • 50599 переглядiв

Сьогодні, другого січня, усі, в кого вдома живуть коти, можуть влаштувати своїм домашнім улюбленцям свято, та організувати для них Котячий Новий рік. Ще сьогодні своє свято відзначають інтроверти.

Сьогодні, другого січня, усі, в кого вдома живуть коти, можуть влаштувати своїм домашнім улюбленцям свято, та організувати для них Котячий Новий рік, пише УНН.

Відзначати таку незвичну подію у 2016 році запропонувало американське подружжя Том та Рут Рой.

На їх думку, такі дивовижні істоти, як кішки, мають право на свій власний Новий рік. А дата – 2 січня -  є ідеальною для свята, адже більшість власників у цей день знаходяться вдома та можуть присвятити велику кількість часу своїм пухнастим улюбленцям.

Ще сьогодні своє свято відзначають інтроверти – особи, які хочуть усамітнитися від суспільства, і не ділитися з оточуючими своїми емоціями.

Подія була запроваджена у 2011 році з метою поширення інформації про те, що спосіб життя та особливості таких людей є нормальним явищем. Інтроверти заглибленні у свої почуття й не бажають ділитися ними з оточуючими.

Свою максимальну продуктивність інтроверти показують поодинці, але це зовсім не означає, що вони не здатні працювати у колективі.

Також 2 січня – це День наукової фантастики.

Саме 2 січня 1920 року народився Айзек Азімов – один із засновник жанру наукової фантастики у сучасній літературі.

Саме Айзек Азімов першим вжив такі терміни, як роботехніка та психоісторія, а також розробив правила поведінки роботів.

Під його авторством вийшли десятки творів, написаних у цьому жанрі. Найвідомішими з них вважаються збірник "Все про роботів", "Трилогія про Фундацію".

За церковним календарем сьогодні День пам’яті святого Сільвестра, який жив на рубежі III-IV століть.

Сільвестр був священиком та проповідником, і навіть у часи посилення гонінь на християн не зрікався віри у Господа. Блищько 20-ти років був Папою Римським.

За одним з переказів, саме Сільвестр здолав морське чудовисько – Левіафана.

Іменини 2 січня святкують Сільвестр, Іван, Юрій.

Захар Подкидишев

УНН Lite

    Популярні

    Новини по темі

    2 січня: Котячий Новий рік, День інтроверта

     • 50599 переглядiв