ukenru
160-uchasnykiv-z-maizhe-sotni-ukrainskykh-universytetiv-vyvchatymut-it-navychky-na-10-tyzhnevomu-butkempi-mon

160 учасників з майже сотні українських університетів вивчатимуть ІТ-навички на 10-тижневому буткемпі - МОН

 • 30491 переглядiв

На другий сезон освітнього проекту "IT for Uni: Bootcamp" від Асоціації "IT Ukraine" надійшла 231 заявка з 40 міст України, і 160 учасників з 93 університетів протягом 10 тижнів навчатимуться у провідних ІТ-експертів, щоб вдосконалити навички у сфері освітніх послуг, управління командою, маркетингу, діджиталізації та міжнародної співпраці.

Стартував другий сезон освітнього проєкту "IT for Uni: Bootcamp" від асоціації IT Ukraine для керівників і менеджерів закладів вищої освіти. Розповіли у телеграм-каналі Міністерства Освіти та Науки України, передає УНН.

Цього року на "IT for Uni: Bootcamp 2.0" надійшла 231 заявка із 40 міст України. Після добору 160 учасників із 93 ЗВО отримали унікальну можливість протягом 10 тижнів навчатися в провідних ІТ-експертів.

- повідомили в освітньому відомстві.

Деталі

В рамках цього проєкту впродовж наступних 10 тижнів учасники підвищуватимуть свій рівень у сферах освітніх послуг, менеджменті команд, маркетингу, диджиталізації та міжнародній співпраці.

Програма "IT for Uni: Bootcamp" передбачає 10 модулів, 20 лекцій і 10 воркшопів на актуальні теми. А саме учасники говоритимуть про:

🔹 сучасні інструменти побудови освітніх програм;

🔹 управління людьми та ресурсами, робота команди;

🔹 проєктний менеджмент;

🔹 ефективна комунікація;

🔹 лідерство та people skills ефективного менеджера;

🔹 диджиталізація освітніх процесів;

🔹 ШІ в освітньому процесі;

🔹 маркетинг;

🔹 міжнародна співпраця та сучасний бізнес;

🔹 тренди в освіті 2024-2025.

У Міністерві освіти та науки висловили надію, що цей захід допоможе українським університетам стати гнучкішими, інноваційнішими та конкурентоспроможнішими на глобальному ринку освітніх послуг.

Міносвіти співпрацюватиме з американською компанією Palantir, що розробляє ШІ-інструменти 28.03.24, 16:44 • [views_0]

Тетяна Салганік

Технології