13-shturmiv-protyvnyka-vidbyto-okupanty-zmusheni-buly-vidiity-na-poperedni-pozytsii-syly-oborony-pivdnia

13 штурмів противника відбито, окупанти змушені відійти на попередні позиції - Сили оборони Півдня

 • 49689 переглядiв

Українські війська відбили 13 російських атак і змусили ворога відступити. зс рф намагаються відновити спостережні пункти та продовжують обстрілювати Херсон і Миколаїв.

російська армія не припиняє спроб вибити українські підрозділи з позицій на лівобережжі, але попередні 13 штурмів противника були відбиті українськими оборонцями. Ворог відійшов, намагаються відновлювати свої спостережні пункти замість знищених, поновивши артобстріли, пуски КАБ/КАР та застосування ударних дронів по населених пунктах Херсонщини і Миколаївщини.

Про це повідомляють Сили оборони півдня України, пише УНН.

13 безуспішних штурмів противника було відбито. Зазнавши втрат на лінії бойового зіткнення, окупанти змушені були відійти на свої попередні позиції. Ворожі підрозділи під тиском командування намагаються відновлювати спостережні пункти замість знищених

- ідеться у повідомленні.

Прогнози стосовно ЗСУ в Криму справдилися - Юсов28.12.23, 14:37

Повідомляється, що окупанти ведуть аеророзвідку, тиснуть артилерійськими обстрілами. Також російські загарбники поновили пуски КАБ/КАР та застосовують ударні дрони по населених пунктах Херсонщини і протилежного Кінбурнській косі берега Дніпро-Бузького лиману на Миколаївщині.

Як вказує ОК "Південь", протягом бойової доби (з 7.00 до 7.00) противник наніс 3 авіаційні удари із застосуванням 7 керованих авіабомб по населених пунктах Зміївка, Дудчани, Новоберислав та Червоний Маяк Херсонської області. Внаслідок ворожих ударів пошкоджено  приватні будинки.

Війна стане виснажливою, якщо ситуація не зміниться найближчими місяцями - президент Литви28.12.23, 14:39

Ігор Тележніков

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Прогнози стосовно ЗСУ в Криму справдилися - Юсов

     • 29054 переглядiв