zyavilosya-bagato-avto-z-nomerami-dagestanu-ta-pivnichnoyi-osetiyi-u-melitopoli-posilivsya-trafik-viyskovoyi-tekhniki-okupantiv

З'явилося багато авто з номерами дагестану та північної осетії: у Мелітополі посилився "трафік" військової техніки окупантів

 • 743298 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. Російська армія активно використовує Мелітополь як стратегічний вузол. Останніми днями у місту збільшилась кількість військової техніки та патрульних машин, помітили й авто з номерами дагестану та північної осетії. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає УНН.

Цитата

“Останніми днями збільшився трафік КамАЗів і самосвалів на об'їзній дорозі по вулиці Ломоносова: рухаються як у бік Запорізької лінії фронту, так і назад - на південь в сторону Криму”, - повідомляє Федоров.

Також він повідомив, що у місті відзначено появу патрулюючих джипів з пристроями, що нагадують локатори для прослуховування телефонних розмов. За кермом цих автомобілів знаходяться військові. Вони базуються в районі третьої спортшколи.

“З’явилося і багато автомобілів з номерними знаками республік Дагестан та Північна Осетія”, - заявив Федоров.

Доповнення

Міський голова додав, що окупанти продовжують використовувати Мелітополь, як логістичний центр.

“Через місто в усі напрямки перекидають ворожу техніку, а на вулицях гастролерів з рфії більше, ніж місцевих мешканців”, - повідомив Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мелітополі не залишилось жодного будинку, в якому б не жили "гастролери" з росії - міський голова

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сили ППО вночі знищили п'ять "шахедів"

     • 492443 переглядiв

    окупаційна влада розробила план евакуації з Маріуполя

     • 457343 переглядiв