ukenru
zvit-pro-oglyad-zagalnoderzhavnoyi-sistemi-borotbi-z-terorizmom-zelenskiy-vviv-u-diyu-rishennya-rnbo

Звіт про огляд загальнодержавної системи боротьби з тероризмом: Зеленський ввів у дію рішення РНБО

 • 19171 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО щодо звіту про результати проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом, передає УНН із посиланням на Офіс Президента.

Деталі

Зеленський підписав указ №251/2021 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 4 червня 2021 року "Про звіт щодо результатів проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом"

Відзначимо, що документ вводить у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 4 червня 2021 року "Про звіт щодо результатів проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РНБО збереться на засідання в п’ятницю: на порядку денному розвиток ОПК, санкції та надра

Кабінету Міністрів України, Службі безпеки України необхідно забезпечити врахування результатів проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом під час реалізації Концепції боротьби з тероризмом в Україні, затвердженої Указом Президента України від 5 березня 2019 року № 53.

"Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим Указом, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України", - йдеться у повідомленні.

Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Додамо

Раніше Рада національної безпеки і оборони України своїм рішенням від 4 червня 2021 року затвердила звіт про результати проведення огляду загальнодержавної системи боротьби з тероризмом.

Українські Національні Новини

Політика