ukenru
zvilnenomu-v-krimu-zhurnalistu-v-sizo-vidali-zipsovaniy-ukrayinskiy-pasport

Звільненому в Криму журналісту в СІЗО видали зіпсований український паспорт

 • 10809 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. Фігуранту справи "алуштинських здирників" Олексію Назимову, який вчора вийшов на свободу, в СІЗО видали зіпсований український паспорт. Про це Назимов розповів в коментарі "Крим.Реалії", передає УНН.

"Сьогодні (1 листопада - ред.), коли я виходив, я отримував документи, і ось що вони зробили з моїм українським паспортом. Сторінки склеєні: перша з фотографією і далі все, на яких є позначки. Навмисне зіпсували. Люди спеціально створюють проблеми. Коли у мене вилучали паспорт під час обшуку будинку, він був в нормальному вигляді", - розповів Назимов.

Відзначено також, що з СІЗО Сімферополя вчора, 1 листопада, кримський журналіст Олексій Назимов був звільнений засуджений у справі "алуштинських здирників".

Редактора алуштинського видання "Твоя газета" Олексія Назимов і депутата підконтрольної Росії міськради Алушти Павла Степанченка затримали 4 жовтня 2016 року за підозрою у комерційному підкупі і посередництві. За версією слідства, Назимов вимагав гроші у представника алуштинською організації "Єдиної Росії" за нерозголошення відомостей, що ганьблять членів цієї партії, пише видання.

У листопаді 2018 року підконтрольний Кремлю Алуштинський міський суд виніс рішення у справі депутата підконтрольний Росії Алуштинської міськради Павла Степанченко, редактора видання "Твоя Газета" Олексія Назимова і оператора Андрія Облезова, обвинувачених у вимаганні грошей у місцевого відділення партії "Єдина Росія" "за непублікацію наклепів", пише видання. Назимова засудили до 4 років 7 місяців у колонії загального режиму, Степанченко - до 3 років 9 місяців.

Нагадаємо, суд у окупованому Криму залишив проукраїнського активіста Приходько під вартою.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП