zvilnennya-luganska-chi-donetska-vikliche-efekt-domino-podolyak

Подоляк: звільнення Донецька та Луганська викличе політичну дестабілізацію в рф

 • 136553 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня УНН. Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що звільнення тимчасово окупованих територій, зокрема Донецька та Луганська, викличе "ефект доміно" та обвалить фронт рф. Він наголосив, Україна потребує більше зброї, повідомляє УНН, посилаючись на сторінку радника у Twitter.

Цитата

"По-перше, треба захистити об’єкти критичної інфраструктури системами ППО. Тому, що росія воюватиме лише з цивільними. По-друге, звільнення Луганська чи Донецька викличе ефект доміно, обвалить російський фронт і призведе до політичної дестабілізації у рф. Це реально. Потрібна воля (зброя)", - написав він.

По-перше, треба захистити об’єкти критичної інфраструктури системами ППО. Тому що Росія воюватиме лише з цивільними. По-друге, звільнення Луганська чи Донецька викличе ефект доміно, обвалить ru-фронт і призведе до політичної дестабілізації у РФ. Це реально. Потрібна воля (зброя).

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) September 13, 2022

Нагадаємо

Американський інститут вивчення війни (ISW) у щоденному звіті пише, що військовослужбовці ЗСУ змусили війська "‎ДНР" вийти з Киселівки на Херсонщині та відійшли до Дніпра.

Як зазначили експерти, контрнаступ України на півдні країни продовжує справляти значний вплив на моральний стан і військовий потенціал росії.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Вступ-2022: на бакалаврат зараховано понад 131 тисячу осіб

     • 128109 переглядiв

    Ракета Blue Origin Безоса приземлилася після невдалого запуску

     • 185308 переглядiв