zustrichayte-na-wog-kavu-bez-kofeyinu-yaku-mozhna-koli-ne-mozhna

Зустрічайте на WOG каву без кофеїну, яку можна, коли не можна

 • 649620 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Мережа WOG впроваджує на 26 АЗК Київщини пілотний проєкт: відтепер клієнтам, окрім легендарної найкавовішої кави, буде доступна ще й ЗАВЖДИКАВА без кофеїну.

Понад 10 років тому WOG одним з перших почав розвивати нову культуру споживання якісної кави. Продовжуючи підтримувати цю стратегію, клієнтам пропонуються як нові напої, так і можливість обирати зерно для їх приготування.

«На WOG лише клієнт вирішує, в який час доби йому випити традиційну найкавовішу, коли – каву без кофеїну, а коли – смачний та корисний фіточай. Незалежно від обраного зерна, вартість кавового напою залишатиметься однаковою», - підкреслив Геннадій Карлінський, директор з маркетингу мережі АЗК WOG.

«Ми сконцентровані на розширенні асортименту і сервісу, який пропонуємо нашим клієнтам. Блекаут та перетворення АЗК в «Пункти незламності» спонукали нас до переосмислення асортименту. Кава без кофеїну – один із перших наших проєктів у цьому році. Ми продовжуватимемо роботу з розширення меню, й гості наших АЗК невдовзі зможуть скуштувати смачні новинки», - наголосила Ірина Соколовська, директор дирекції громадського харчування та Інтерсіті.

Кавове зерно традиційно постачатиме надійна, перевірена багатьма роками співпраці, німецька компанія J.J. Darboven. Саме час спробувати каву без кофеїну, якщо ви не куштували її раніше, аби порівняти смак та аромат традиційної кави з новою ЗАВЖДИКАВОЮ.

Вміст кофеїну в зернах становить 0,04 – 0,06 %.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    У Маріуполі вночі знищили російський склад боєприпасів

     • 794247 переглядiв

    Нетаньягу найближчим часом може приїхати до Києва - ЗМІ

     • 583958 переглядiв

    росіяни вдарили ракетою по футбольному полю у Куп'янську

     • 423592 переглядiв

    В Україні оголошена масштабна повітряна тривога

     • 807768 переглядiв