zustrich-lukashenko-i-hlavy-knr-si-tszinpina-tryvala-vtrychi-dovshe-vid-zaplanovanoho-chasu-detali

Зустріч лукашенко і глави КНР Сі Цзіньпіна тривала втричі довше від запланованого часу: деталі

 • 21240 переглядiв

Голова Китайської Народної республіки Сі Цзіньпін зустрівся з самопроголошеними президентом білорусі олександром лукашенко – їх зустріч тривала більше трьох годин, розмова стосувалася питань стратегічної взаємодії та партнерства; по завершенні зустрічі, лукашенко та Сі Цзіньпін обмінялися подарунками. Про це повідомляє УНН із посиланням на телеканал "Белсат".

Деталі

У Пекіні в понеділок відбулась двостороння зустріч у Сі Цзіньпіна з самопроголошеним президентом білорусі, - згідно з інформацією Белсат, вона тривала втричі довше від запланованого періоду часу. Як вказується, очільник білорусі підтвердив, що країна була, є і буде надійним партнером для Китаю; голова КНР заявив про готовність і далі зміцнювати стратегічну взаємодію з РБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китай стверджує, що бойовий корабель США "незаконно" увійшов у води поблизу спірної Другої мілини Томаса

По завершенні переговорів Сі Цзіньпін та лукашенко обмінялися подарунками: білоруський президент передав лідеру Китаю вироби, що символізують білорусько-китайську дружбу, зокрема художньо-декоративне панно, скульптуру, а також набір шоколадних цукерок і кошик білоруських продуктів; лідер Китаю вручив очільнику республіки білорусь шовкову картину з китайськими гірськими пейзажами.  Потім представники держав продовжили спілкування за робочим обідом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У білорусі лишаються війська рф, але ударних груп серед них немає - речник Сил оборони

Ігор Тележніков

Політика

    Популярні

    Новини по темі