ukenru
zsu-znischili-na-pivdni-dva-vorozhikh-bezpilotniki-ta-ponad-40-okupantiv

ЗСУ знищили на півдні два ворожих безпілотники та понад 40 окупантів

 • 229307 переглядiв

КИЇВ. 1 травня. УНН. На південних рубежах оборони України ЗСУ знищили ворожу станцію радіоелектронної боротьби "Реппелент-1", 3 зенітні установки, зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10", машину зв’язку і 42 загарбників. Про це інформує Оперативне командування "Південь", передає УНН.

Цитата 

"На Миколаївсько-Херсонському напрямку продовжується ведення бойових дій. Ворог, не маючи активності у просуванні, закріпився на позиції та продовжує артилерійсько-мінометні обстріли. При нових спробах розвідування обстановки безпілотниками, противник втратив ще 2 "Орлани-10" на Миколаївщині. Влучання наших підрозділів були нищівними. На Херсонщині артилерійським вогнем наші воїни знищили ворожу станцію радіоелектронної боротьби "Реппелент-1", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Також зазначається, що черговою атакою по ворожих об’єктах на Зміїному були розбито 3 зенітні установки, зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10" та машину зв’язку – серверну із телекомунікаційним обладнанням.

Крім цього, ОК "Південь" повідомило про знищення 42 російських окупантів.

Корабельне угруповання противника продовжує блокаду судноплавства в північно-західній частині Чорного моря, та погрожує нанесенням ракетних ударів по всій території України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На сході українські військові знищили понад 80 окупантів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП