zsu-vidbili-shist-atak-rosiyan-ta-urazili-pyat-vorozhikh-ppo

ЗСУ відбили шість атак росіян та уразили п'ять ворожих ППО

 • 101741 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Українські військові відбили атаки російських окупантів в шести населених пунктах та уразили п'ять ворожих систем протиповітряної оборони. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"За поточну добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Миколаївка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Майорськ та Первомайське", – ідеться у повідомленні.

Деталі

Як зазначили, підтверджено ураження району зосередження живої сили та військової техніки противника у Херсонській області. За наявною інформацією, знищено до 100 окупантів, а також приблизно 30 одиниць озброєння і військової техніки.

"У Запорізькій області Силами оборони за попередні дні уражено зенітний ракетний комплекс С-300, до десяти одиниць військової техніки та близько шістдесяти військовослужбовців російських окупаційних військ", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Токмака ЗСУ “накрили” 6 російських установок с-300 разом із боєкомплектом

Окрім того, авіація Сил оборони протягом цієї доби завдала два удари по районах зосередження озброєння та військової техніки противника.

Генштаб повідомляє, що ракетні війська і артилерія уразили один пункт управління, дев’ять районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, п’ять систем протиповітряної оборони та чотири склади з боєприпасами.

Доповнення

Раніше прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомляв, що  сьогодні було зафіксовано 33 ворожих обстріли по Україні.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ЗСУ відбили шість атак росіян та уразили п'ять ворожих ППО

     • 101741 переглядiв

    Зросло споживання: у Києві та області почали вимикати світло

     • 290157 переглядiв

    Україна повернула з російського полону 32 військових

     • 154276 переглядiв