zsu-vidbili-ataki-voroga-na-visim-naselenikh-punktiv-ta-urazili-skladi-boyepripasiv-genshtab

ЗСУ відбили атаки ворога на вісім населених пунктів та уразили склади боєприпасів – Генштаб

 • 103841 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Українські військові відбили атаки у напрямку восьми населених пунктів на Донбасі. Як інформує Генеральний штаб ЗСУ, українська авіація атакувала 13 районів зосередження живої сили і військової техніки рф, передає УНН.

Деталі

Українська армія успішно відбила атаки ворога в районах населених пунктів Спірне, Соледар, Підгородне, Бахмут, Майорськ, Кам’янка, Побєда та Павлівка.

Також українська авіація атакувала 13 районів зосередження живої сили і військової техніки рф, позиції броньованої техніки та 5 позицій зенітних ракетних комплексів. Втрати ворога уточнюються.

Ракетні та артилерійські підрозділи атакували 3 пункти управління, 5 районів зосередження живої сили та техніки противника, позицію зенітних ракетних комплексів, 2 підрозділи ракетних військ і артилерії, 3 склади з боєприпасами, а також 12 окремих важливих цілей.

Загалом російські війська зосередили сили на захопленні Донецької області та намагалися зірвати наступ ЗСУ на окремих напрямках. Протягом доби окупанти завдали 2 ракетних удари, 4 рази вдарили авіацією та 7 разів з артилерії, а також вдарили іранськими дронами в Одеській області.

Ворог обстрілював населені пункти вздовж всієї лінії фронту. Також окупанти на захоплених територіях посилюють фільтрацію та контрдиверсійні заходи. Росіяни перевіряють телефони українців.

Доповнення

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 57 200 осіб, 2290 танків, 260 літаків, 224 гелікоптерів та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    "Закопав тіло в лісі": СБУ затримала окупанта-ката із Бучі

     • 225978 переглядiв