zsu-vidbili-ataki-rosiyan-u-rayonakh-8-naselenikh-punktiv-genshtab

ЗСУ відбили атаки росіян у районах 8 населених пунктів – Генштаб

 • 137704 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Українські захисники відбили атаки російських окупантів в районах восьми населених пунктів, а також уразили три опорні пункти противника. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу, передає УНН.

Деталі

Так, за поточну добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Тернова Харківської області; Білогорівка та Золотарівка Луганської області; Лиман, Соледар, Озарянівка, Одрадівка та Первомайське на Донеччині.

Авіація Сил оборони протягом доби завдала 16 ударів. Підтверджено ураження трьох опорних пунктів і десяти районів зосередження озброєння та військової техніки, а також трьох позицій зенітних ракетних комплексів ворога.

Підрозділи ракетних військ і артилерії за добу уразили пункт управління, та зенітний ракетний комплекс С-300 противника.

Ворог обстрілює позиції наших військ вздовж лінії зіткнення та веде повітряну розвідку. Противник продовжує завдавати ударів по критичній інфраструктурі та помешканнях цивільного населення, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

Протягом доби окупанти завдали 4 ракетних та 10 авіаційних ударів, здійснили понад 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Ударів авіаційних та зенітних керованих ракет противника зазнали райони близько 8 населених пунктів. Серед них - Харків, Запоріжжя та Нововоскресенське Херсонської області.

Доповнення

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 66 750 осіб, 2573 танків та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні закінчуються ракети для систем ППО - The Washington Post

     • 395100 переглядiв

    лукашенко: білорусь не готується вступати у війну

     • 346130 переглядiв

    Новий прем'єр Італії представила перших міністрів

     • 268333 переглядiв

    Син племінника Джона Кеннеді заявив, що воював в Україні

     • 163834 переглядiв