zsu-vidbili-ataki-rosiyan-u-rayonakh-11-naselenikh-punktiv-na-donechchini-genshtab

ЗСУ відбили атаки росіян у районах 11 населених пунктів на Донеччині – Генштаб

 • 162056 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Українські військові відбили атаки російських окупантів у 11 населених пунктах Донецької області. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 2 склади з боєприпасами рашистів. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«За добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Бахмутське, Бахмут, Іванград, Андріївка, Соледар, Курдюмівка, Красногорівка, Новомихайлівка, Невельське, Мар’їнка та Кам’янка Донецької області», - йдеться в повідомленні.

Окрім того, Генштаб повідомляє, що авіація Сил оборони протягом доби завдала удару по району зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника.

«Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 3 пункти управління, 6 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, 2 склади з боєприпасами та 5 інших важливих військових об’єктів ворога», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

На Бахмутському та Авдіївському напрямках російські окупанти ведуть "агресивні" наступальні дії, на інших – обороняються.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський зустрівся в Києві з президентом Гвінеї-Бісау

     • 243800 переглядiв

    Що таке "брудна бомба" та наскільки вона небезпечна?

     • 436930 переглядiв

    Ексголові Полтавської ОДА Головку повідомили про підозру

     • 165484 переглядiв