ukenru
zsu-tsogo-roku-povnistyu-zabezpecheni-ofitserskimi-kadrami-minoboroni

ЗСУ цього року повністю забезпечені офіцерськими кадрами - Міноборони

 • 9251 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. Цього року система підготовки військових фахівців повністю забезпечила Збройні сили України офіцерськими кадрами. Про це під час брифінгу розповів речник Міністерства оборони України Олексій Чорнобай, передає кореспондент УНН.

"Цього року система підготовки військових фахівців повністю забезпечила потреби Збройних сил України в офіцерських кадрах усіх рівнів освіти", – повідомив він.

До того ж, за його словами, курсанти на 4-му і 5-му курсах будуть проходити військове стажування на первинних офіцерських посадах.

Після 1-го курсу навчання студенти проходитимуть практику на посадах командирів відділень, після 2-го – на посадах командирів взводу, після 3-го – братимуть участь на посадах у поточних ротних та батальйонних тактичних навчаннях на посадах молодших командирів.

Також О.Чорнобай зауважив, що наразі в мережу військових навчальних закладів України входять 2 університети, 4 академії та 4 військових інститути, а також 2 факультети, 24 кафедри військової підготовки, 10 кафедр медицини катастроф і військової медицини та 2 військових ліцеї в Одесі та Києві.

Як повідомляв УНН, українські військові візьмуть участь у навчаннях "Common Challenge" у Польщі.

Українські Національні Новини

Політика