zsu-prodovzhuiut-utrymuvaty-pozytsii-na-livoberezhzhi-khersonshchyny-humeniuk

ЗСУ продовжують утримувати позиції на лівобережжі Херсонщини - Гуменюк

 • 29615 переглядiв

Українські війська успішно захищають свої позиції на лівому березі Херсонської області, відбиваючи атаки росіян та завдаючи їм втрат, зокрема знищуючи бронетехніку противника.

російські окупанти намагаються вибити Збройні сили України з займаних позицій на лівобережжі Херсонщини, але підрозділи, які утримують позиції на лівому березі міцно тримаються і завдають втрат ворогу. Про це повідомила в ефірі телемарафону речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, передає УНН.

Навіть у складних погодних умовах нам вдається завдавати ворогу втрат, і з використанням аеророзвідки, і відповідних артилерійських систем в режимі контрбатарейної боротьби. Ті підрозділи, які утримують позиції на лівому березі також міцно тримають і завдають втрат ворогу

- сказала Наталія Гуменюк.

Деталі

Вона додала, що ворог намагається вибити ЗСУ з займаних позицій на лівобережжі Херсонщини. Також окупанти активізували свою діяльність практично по всій лінії фронту. Проте, утримання позицій залишається за Силами оборони і бойова робота має потужні результати. Вона наголосила, що кожної доби вдається знищувати автобронетехніку - танки, броньовані машини десанту і піхоти, мінометні установки.

Нагадаємо

Російські війська минулої доби обстріляли Херсонську область 114 разів, поцілили у тому числі в критичну інфраструктуру у Херсонському районі, відомо про загиблого та пораненого.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Нічна атака рф на Херсон: постраждала 80-річна жінка

     • 31039 переглядiв

    У Мелітополі вранці пролунав вибув - Федоров

     • 33700 переглядiв