ukenru
zsu-otochili-rosiyan-u-limani-isw

ЗСУ оточили росіян у Лимані, – ISW

 • 382093 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Американський інститут введення війни (ISW) у новому звіті повідомляє, що ЗСУ оточили росіян у Лимані, передає УНН.

Деталі

Українські війська прорвали оборону росіян під Ставками і перерізали дорогу Торське-Дробишеве – останній шлях постачання та відходу ворога на захід від Лиману.

ВСУ також відрізали доступ росії до дороги Сватово-Лиман – основної лінії зв'язку, що підтримує її угруповання в самому Лимані.

Основні висновки аналітиків:

  • Кремль продовжує порушувати заявлені ним процедури «часткової мобілізації» та суперечити своїм власним повідомленням, навіть визнаючи систематичні провали російської бюрократії лише через вісім днів після оголошення мобілізації.
  • Можливо, Білорусь готується прийняти новомобілізованих російських військовослужбовців, але навряд чи вступить у війну в Україні на боці росії.
  • Українські військові зберігали оперативне мовчання щодо українських наземних маневрів у Херсонській області, але заявили, що російські війська розгортають новомобілізовані війська для посилення лінії фронту в Херсонській області.
  • Українські війська продовжували обстрілювати російські матеріально-технічні, транспортні та військові засоби в Херсонській області.
  • російські війська, ймовірно, збільшили використання безпілотників іранського виробництва Shahed-136 на півдні України.

Нагадаємо

ЗСУ за минулу добу на півдні знищили понад 40 окупантів та 20 одиниць ворожої техніки.

Українські Національні Новини

Війна