zsu-na-zaporizhzhi-zavdali-udari-po-dekilkokh-bazakh-rosiyan-znischili-skladi-boyepripasiv-ta-likviduvali-zhivu-silu

ЗСУ на Запоріжжі завдали удари по декількох базах росіян: знищили склади боєприпасів та ліквідували живу силу

 • 260084 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. В Запорізькій області українські військові завдали точкових ударів по росіянах в декількох населених пунктах. В результаті знищено склади боєприпасів та поранено понад 100 окупантів. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«За уточненою інформацією, підтверджено результати вогневого ураження противника. В результаті точкових ударів артилерії Сил оборони в населеному пункті Марфопіль Запорізької області знищено склад боєприпасів та поранено більш як 20 окупантів. В населеному пункті Токмак знищено 10 одиниць військової техніки та поранено до 40 військовослужбовців. В населеному пункті Пологи – до 30 поранених окупантів. В Кам’янці-Дніпровській знищено 7 одиниць військової техніки та поранено близько 40 військовослужбовців противника», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що кількість загиблих, що окупанти намагаються ретельно приховати, уточнюється.

Мер Мелітополя Іван Федоров у Telegram зазначив, що таким чином Збройні Сили України продовжують готувати Запорізьку область до повного звільнення від рашистів.

Доповнення

15 жовтня повідомлялося, що в районах населених пунктів Оріхів, Кінські Роздори, Токмак, було уражено близько 100 окупантів, серед них понад 25 щойно мобілізованих.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    До 22° тепла і без опадів: прогноз погоди на завтра

     • 142340 переглядiв

    "Зернова ініціатива": з України вийшло ще чотири судна

     • 151385 переглядiв

    На захід України летять дрони – мер Кам'янця-Подільського

     • 315339 переглядiв