zsu-likviduvaly-okupantiv-yaki-rozstrilialy-bezzbroinykh-ukrainskykh-voiniv-barabash

ЗСУ ліквідували окупантів, які розстріляли беззбройних українських воїнів - Барабаш

 • 32177 переглядiв

Українські війська відповіли російським військовим, які стратили двох беззбройних українських солдатів, що здалися в полон, а Віталій Барабаш повідомив, що всі нападники були ліквідовані.

Збройні сили України знищили окупантів, які вчора розстріляли двох беззбройних українських солдатів, які здалися в полон, повідомив в ефірі телемарафону розповів начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш, передає кореспондент УНН.

Деталі

Вони здавалися у полон, дійсно, через те, що у них закінчився боєкомплект. Наскільки мені відомо, трохи пізніше наші хлопці штурманули цю позицію. Всі, хто перебував там, були ліквідовані

- зазначив Барабаш.

Доповнення

Україна розпочала досудове розслідування щодо відео з розстрілом беззбройних військовослужбовців ЗСУ у Покровському районі окупаційними військами рф.

Нагадаємо

Вчора, 2 грудня, у мережі з’явилося відео розстрілу окупантами українських солдатів, які здавались в полон. Омбудсмен України Дмитро Лубінець відреагував на відео страти, зазначивши, що страта тих, хто здається у полон, – це воєнний злочин.

Згодом в Управлінні Стратегічних комунікацій Збройних сил України (Стратком) підтвердили розстріл окупантами двох українських солдатів, які здавались в полон.

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі