ukenru
zrosla-kilkist-ukrayintsiv-yaki-vvazhayut-neuspishnoyu-borotbu-vladi-z-koruptsiyeyu

Зросла кількість українців, які вважають неуспішною боротьбу влади з корупцією

 • 12534 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. У лютому 2020 року, у порівнянні з груднем 2019 року, зросла кількість українців, які вважають неуспішною боротьбу влади з корупцією. Про це повідомляє УНН із посиланням на дані опитування щодо оцінки діяльності органів влади у лютому 2020 року, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.

"Боротьба з корупцією на вищих щаблях влади неуспішна: так думають 83% учасників дослідження (у грудні було 76%), бачать успіх 12% (у грудні було 17%)", - йдеться у результатах опитування.

Додамо, опитування було проведено КМІС з 21 по 25 лютого 2020 року методом телефонного інтерв’ю на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Вибірка репрезентативна для дорослого населення (віком 18 років і старше) України.

До вибірки не включаються території, які тимчасово не контролюються владою України - АР Крим, окремі райони Донецької та Луганської областей. В ході опитування проведено 1500 інтерв'ю, похибка вибірки з імовірністю 0,95 не перевищує 3%.

Нагадаємо, новий очільник Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Новіков підписав наказ про створення робочої групи для захисту прав викривачів корупції.

Українські Національні Новини

Суспільство