ukenru
zranku-vorog-dvichi-obstrilyav-pozitsiyi-ukrayinskikh-viyskovikh-na-donbasi

Зранку ворог двічі обстріляв позиції українських військових на Донбасі

 • 7704 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Станом на ранок військовослужбовці в операції Об'єднаних сил (ООС) зафіксували 2 прицільних ворожих обстріли на приморській ділянці лінії оборони. Про це повідомив речник прес-служби Міноборони полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"З початку цієї доби станом на ранок зафіксовано 2 прицільних ворожих обстріли на приморській ділянці нашої оборони", - зазначив він.

За даними Міноборони, вночі російсько-окупаційні війська застосували великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю по захисниках Водяного та Широкиного.

Також Д. Гуцуляк додав, що від початку поточної доби втрат серед наших захисників внаслідок бойових дій немає. Обстановка на лінії фронту контролюється українськими військовими зі складу Об’єднаних сил.

Нагадаємо, минулої доби, 24 вересня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил була напруженою, проте цілком контрольованою Об’єднаними силами. Бойовики 27 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог двічі застосовував озброєння, заборонене мінськими домовленостями.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП