ukenru
zranku-u-kiyevi-stoyat-usi-mosti-10

Зранку у Києві "стоять" усі мости

 • 16640 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Станом на 8:15 середи, 9 червня, на декількох мостах та вулицях Києва утворилися затори. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Деталі

Рух на всіх мостах, а саме — Північному, Південному, Патона, Метро та Дарницькому, ускладнено в напрямку правого берега.

На правому березі Києва частково ускладнено рух вулицями Набережно-Хрещатицька, Набережно-Рибальська, Набережне шосе, Володимирським узвозом, проспектами Героїв Сталінграда, Степана Бандери, вулицями Семена Скляренка, Богатирська, Кирилівська, Олени Теліги, Щусєва.

Затори утворилися на проспекті Перемоги, вулицях Вадима Гетьмана, Жилянській, проспекті Валерія Лобановського, Повітрофлотському проспекті, Голосіївському проспекті – за даними сервісу, рух на його ділянці перекрито.

На лівому березі ускладнення руху помітні у бік правого берега проспектами Миколи Бажана, Соборності, Романа Шухевича та Броварським проспектом, Дарницьким шосе. Частково ускладнено рух вулицею Центральна, Дніпровською набережною, проспектом Визволителів.

Додамо

Сьогодні, 9 червня, відзначають Міжнародний неофіційний день друзів, віряни вшановують пам'ять мучениці Феодори Олександрійської.

Українські Національні Новини

Київ