ukenru
zranku-okupanti-z-artileriyi-obstrilyali-kharkivschinu-golova-ova

Зранку окупанти з артилерії обстріляли Харківщину – голова ОВА

 • 91011 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. Російські окупанти сьогодні зранку зі ствольної артилерії обстріляли Сокільники на Харківщині. Минулої доби в місті та області від обстрілів загинули п'ятеро мирних жителів. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні зранку окупанти зі ствольної артилерії обстріляли Сокільники. За добу в місті та області від обстрілів загинули 5 мирних жителів, 11 – отримали поранення", – написав Синєгубов.

Деталі

За словами голови ОВА, активні бої тривають на Ізюмському напрямку.

"Українська армія тримає позиції. За останню ніч противник не проводив активних наступальних дій, але вів активну розвідку", – повідомив Синєгубов.

Він нагадав, що ЗСУ збили ще один російський винищувач-бомбардувальник Су-34.

Окрім того, Синєгубов повідомив, що за минулу добу російські окупаційні війська по Харкову здійснили 16 артилерійських обстрілів, 2 удари реактивними системами залпового вогню, а також нанесли один ракетний удар.

"Від вогню росіян постраждали цивільні об’єкти у районах: ХТЗ, П’ятихатки, Салтівка (602-й мікрорайон), Північна Салтівка. Артилерійські, мінометні та танкові удари наносили також по Кулиничам, Хролах, Котлярах, Покотилівці", - написав він.

Доповнення

Синєгубов повідомляв, що ворожих обстрілів по Харкову поменшало, порівняно з минулим тижнем. Але жертви серед цивільних фіксують щодня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП