ukenru
zranku-kiyiv-stoyit-u-zatorakh-4

Зранку Київ стоїть у заторах

 • 13245 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Станом на 8:40 на дорогах Києва помітне значне ускладнення руху. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Стоїть у заторах бульвар Тараса Шевченка, вулиця Жилянська, Повітрофлотський проспект, проспект Валерія Лобановського, вулиця Народного Ополчення, вулиця Нова, вулиця Вадима Гетьмана, проспект Перемоги, вулиця Семена Скляренка, вулиця Кирилівська, вулиця Богатирська, Столичне шосе, Набережне шосе. Частково - Відрадний проспект, Голосіївський проспект.

На лівому березі Києва високий рівень заторів помітний на Броварському проспекті, проспекті Соборності, Дарницькому шосе, Харківському шосе, проспекті Миколи Бажана, вулиці Братиславській, бульварі Перова та проспекті Генерала Ватутіна.

Рух на мостах - Дарницькому, Патона, Південному та Північному - ускладнено в напрямку правого берега. На мосту Метро можна проїхати вільно.

Нагадаємо, в Україну йде похолодання, що спричинять холодні атмосферні фронти з північно-західної Європи. У вівторок, 29 жовтня, по країні пройдуть дощі, максимальна температура повітря - 16 градусів тепла.

Українські Національні Новини

Київ