zoria-breidablik-de-dyvytysia-zakliuchnyi-match-hrupovoho-lihy-konferentsii-khto-favoryt-bukmekeriv

«Зоря» - Брейдаблік»: де дивитися заключний матч групового Ліги Конференцій, хто фаворит букмекерів

 • 27689 переглядiв

Сьогодні у Польщі "Зоря" без шансів на вихід далі зіграє заключний матч групового турніру Ліги Конференцій проти ісландського "Брейдабліка". Букмекери віддають перевагу "Зорі".

Сьогодні, 14 грудня, "Зоря" зіграє заключний матч групового етапу Ліги Конференцій УЄФА. Суперником української команди буде ісландський "Брейдаблік", пише УНН.

Стадіон, суддівська бригада, трансляція

Матч відбудеться у польському Любліні на місцевому стадіоні. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Його дасть головний арбітр з Чехії Томаш Кліма. Допомагати обслуговувати матч йому будуть співвітчизники: судді на лініях - Ян Патак і Петр Цалєтка, четвертий арбітр – Ян Вшетечка, судд VAR – Мирослав Зелінка.

Пряма  трансляція матчу в Україні на платформі MEGOGO.

Ситуація в групі В

Після поразки від бельгійського "Гента" у минулому турі "Зоря" втратила навіть математичні шанси на вихід з групи, і, незалежно від результати гри залишиться на третьому місці. Ще раніше втратив шанси потрапити до плей-офф наш сьогоднішній суперник – ісландці за п’ять ігор не набрали жодного очка.

До євровесни з групи В потраплять "Гент" та "Маккабі" Тель-Авів, які сьогодні у паралельному матчі розіграють перше місце.

Ставки букмекерів

Фаворитом матчу букмекери вважають українську команду: ставки на перемогу "зорі" приймаються з коефіцієнтом – 1,79, на перемогу "Брейдабліка" - 4,50, на нічию – 4,05.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіційно: Андрія Шевченка висунули кандидатом на посаду президента УАФ

Захар Подкидишев

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    14 грудня: День мавп, Всесвітній день енергозбереження

     • 25260 переглядiв