ukenru
zno-z-matematiki-do-testuvannya-ne-dopustili-80-osib

ЗНО з математики: до тестування не допустили 80 осіб

 • 16042 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Сьогодні для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні з математики не допустили 80 осіб. Про це повідомляє прес-служба УЦОЯО, передає УНН.

Зазначається, що участь у тестуванні з математики взяла 106 551 особа, що становить 95% від загальної кількості зареєстрованих.

При цьому 37 учасників ЗНО не змогли потрапити до пунктів тестування через запізнення, 43 — через відсутність одного з обов’язкових документів.

Ті, хто не зміг взяти участь в основній сесії ЗНО з математики через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі у додатковій сесії. Для цього необхідно протягом п'яти робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії та відповідну заяву.

У УЦОЯО пообіцяли завтра викласти правильні відповіді до сьогоднішнього тесту.

Як повідомляв УНН, 22 травня в Україні розпочалася основна сесія ЗНО.

22 травня о 11:00 розпочалось тестування з математики, 24 травня пройдуть тести з української мови та літератури, 29 травня - тестування з іспанської, німецької та французької мов, 1 червня - з англійської мови.

Українські Національні Новини

Суспільство