znischili-do-5-vantazhivok-z-boyekomplektom-tri-garmati-ta-poranili-do-110-okupantiv-u-genshtabi-rozpovili-pro-uspikhi-zsu-na-zaporizhzhi

Знищили до 5 вантажівок з боєкомплектом, три гармати та поранили до 110 окупантів: у Генштабі розповіли про успіхи ЗСУ на Запоріжжі

 • 172655 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. У Генштабі підтвердили ураження живої сили та техніки противника на тимчасово захоплених територіях Запорізької області. Як зазначено у зведенні, знищено до 5 вантажівок з боєкомплектом, три гармати та поранили до 110 окупантів, передає УНН.

Деталі

"... артилерійські підрозділи Сил оборони в населеному пункті Нововодяне знищили склад боєприпасів, до 5 вантажівок з боєкомплектом та 3 гармати Д-30. В районах населених пунктів Токмак, Молочанськ та Кінські Роздори поранено до 110 військовослужбовців противника. Кількість загиблих окупантами ретельно приховується", - йдеться у повідомленні.

Додамо

За даними Генштабу, авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 24 удари. Підтверджено ураження 20 районів зосередження озброєння та військової техніки та 4 позицій зенітних ракетних комплексів противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили пункт управління, 6 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, 4 склади боєприпасів та інші важливі військові об’єкти окупантів.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 69 700 осіб, 2640 танків, 272 літаків, 251 гелікоптера та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Столиця Танзанії вводить обмеження на воду

     • 355074 переглядiв