zniklikh-vnochi-na-kiyivskomu-vodoskhovischi-vidpochivalnikiv-vryatuvali

Зниклих вночі на Київському водосховищі відпочивальників врятували

 • 8734 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Двох відпочивальників, які в пошуках пального для водного мотоциклу кружляли вночі в акваторії Київського водосховища, поки гумовий човен не прибило до острова Великий, врятували. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"25-го червня о 23:13 до оперативно-диспетчерської служби Вишгородського району надійшло повідомлення про те, що двоє відпочивальників близько 21:00 виїхали на водному мотоциклі кататися в акваторії Київського водосховища та не повернулися", - йдеться у повідомленні.

Для проведення пошукових робіт було направлено особовий склад 37-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Вишгород. Складність полягала в тому, що заявник відмовлявся надати будь-які данні про відпочивальників, а мобільні телефони у них були відсутні.

Рятувальники на човнах пливли від одного острова до іншого та подавали звукові сигнали. На одному з островів водний мотоцикл було знайдено. Але виявилось, що люди його залишили іншим відпочивальникам, взяли у них гумовий човен й попливли за пальним.

У цей час на Київській ГЕС йшов скид води, й замість того, щоб плисти чоловік і жінка кружляли на одному місці, аж поки човен не прибило до острова Великий.

У нічній темряві на великій площі водної акваторії рятувальникам більше 2-ох годин довелося маневрувати біля кожного з островів, аж поки вони не почули крики заблукалих відпочивальників.

Як повідомляв УНН 22 червня, двоє чоловіків на Київщині погрожували відпочивальникам гранатометом.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В КМУ готують чергове підняття акцизів на алкоголь - Н.Южаніна

     • 17020 переглядiв

    Суд продовжив домашній арешт "судді-стрілку" О.Бурану - САП

     • 7745 переглядiв

    "Динамо" вирушило на тренувальний збір до Австрії

     • 12960 переглядiв