ukenru
zmiyiniy-peretvorivsya-na-zmiyebayevku-v-odeskiy-oda-pidtverdili-scho-ukrayinski-moryaki-pidpalili-vorozhiy-korabel

Зміїний перетворився на Змієбаєвку: в Одеській ОДА підтвердили, що українські моряки "підпалили" ворожий корабель

 • 304080 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Збройні сили України продовжують бити ворога на острові Зміїний. Про це повідомив спікер Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук у своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Цитата

"Селище Біле Ізмаїльського району Одеської області, більш знане як острів Зміїний, Змієбаєвка – як сьогодні ми вже можемо називати цей клаптик української землі. Клаптик, який рашисти намагаються перетворити на певний плацдарм, щоб ще більше загрожувати Одесі та нашій області. Але наші збройні сили били і продовжують бити там ворога", - розповів Братчук.

Деталі

З його слів, за останніми данними, у Західній частині тимчасово окупованого Кримського півострова противник нарощує сили протиповітряної оборони.

Як зазначив речник, це - теж один компекс завдань щодо острова Зміїного і тимчасово окупованої території Криму.

"Треба сказати, що, дійсно, завдяки діям наших військових моряків загорілось судно тилового забезпечення Всеволод Бобров, одне з найновіших у російському флоті. Кажуть, що чалапає до Севастополя. Наразі ця інформація потребує уточнення. Але те, що йому там дали змієбаїв у районі острова Зміїний – це правда", - повідомив він.

Додамо

Раніше сьогодні ЗМІ повідомляли про те, що росія втратила ще один корабель у Чорному морі.

За інформацією журналістів, мова йшла про корабель тилового забезпечення проекту 23120. Таких у Росії лише два — Всеволод Бобров та Ельбрус.

Українські Національні Новини

Суспільство