ukenru
zmini-do-byudzhetnogo-kodeksu-vr-rozglyadatime-tsogo-tizhnya-s-kubiv

Зміни до Бюджетного кодексу ВР розглядатиме цього тижня - С.Кубів

 • 6512 переглядiв

КИЇВ. 6 грудня. УНН. Верховна Рада України розгляне зміни до Бюджетного кодексу цього тижня. Про це повідомив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Щойно виступив на засіданні бюджетного комітету Верховної Ради України із пропозиціями уряду внести певні зміни до Бюджетного кодексу. Мова іде про доопрацьований законопроект №5131, який уряд та я особисто вважаємо одним з пріоритетних на цьому тижні... Завдяки підтримці комітету будемо розглядати в залі цього тижня", - зазначив С.Кубів.

З його слів, зокрема, пропонується, віднести до місцевих бюджетів підготовку робітників за регіональним замовленням та утримання загальноосвітніх державних закладів, а до державного бюджету - підготовку фахівців за професіями загальнодержавного значення. Також запропоновано спрямувати кошти Державного фонду регіонального розвитку на інвестиційні програми і проекти регіонального розвитку, зокрема створення спортивної інфраструктури.

"Уточнити строк схвалення урядом прогнозу Державного бюджету України на наступні за плановим два бюджетні періоди - до 1 квітня. Та нарешті унормувати перерозподіл видатків між розпорядниками бюджетних коштів нижчого рівня до 1 травня 2017 року", - додав віце-прем'єр щодо пропозицій.

Українські Національні Новини

Політика